Serveringshjälp sökes till Åsbrohallen!

Nu är det dags igen att starta upp verksamheten med mellanmål till barn och unga i Åsbrohallen torsdagar kl. 15-17.00!

De föreningar som är inbjudna att vara med: Lerbäcks Församling SPF PRO Åsbro Goif Åsbro Intresseförening Tallbackskyrkan Bra & Begagnat i Hallsberg.

Precis som tidigare är det Bra & Begagnat som står för alla mellanmålskostnader. Åsbro Goif står för lokal och vi som är med och arbetar ger av vår egen fritid för att göra Åsbro till en bättre plats att bo på!

Hoppas att du som är dagledig vill och har möjlighet att delta i detta fantastiska projekt!

Har du frågor går det bra att kontakta mig på info@vissboda.se Vi har en kalender där man kan sätta upp sig och några vänner.

Vi räknar med att varje förening sköter 2 torsdagar/ termin så det är ingen stor belastning om vi hjälps åt!

Välkomna hälsar Klas Folenius, Tallbackskyrkan